28 november 2011

Ett motiv - trettio bilder 28

Sometimes I get so tired of all the talking. 
Det är måndag kväll och jag är lika trött som jag brukar vara på måndag kvällar. Måndagar är den längsta och jobbigaste dagen i skolan. Jag har många lektioner, eleverna är ofta lite oroligare efter helgen och så avslutas dagen med två timmar konferens.

Det blir mycket prat på måndagar och det kan göra mig så innerligt trött. Särskilt mitt eget prat, för jag är nog en av de mer pratsamma på jobbet. Ibland känns det som om jag skapar fler problem än jag löser. Det är därför dagens hund är full av prat. Det snurrar i mitt huvud. Då är det skönt att fokusera på hur kort tid det är kvar innan jag går på långledighet. Tretton arbetsdagar.

Tretton!

Det är ingenting.

Vill du se mer AEDM?

3 kommentarer:

Carolyn Dube sa...

You've got a great dog today! That is probably the best way to deal with all the talking I've seen yet!

Tracey FK sa...

I don't miss the endless noise and chatter of being a teacher... I love my quiet hours now and so I am sending lots of quiet thoughts and moments your way... hope all the kids are nice and sweet and quiet for the rest of the week !!!

Elin sa...

Carolyn: Yes, drawing is a good way to deal with problems :)

Tracey: I hope so too!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...