23 november 2011

Ett motiv - trettio bilder 23

Repeat pattern with dogs
Jag kunde inte låta bli att göra en ny variant av hundmönstret till dagens utmaning. Hela kvällen igår såg jag olika mönster framför mig och jag drömde om vad jag skulle kunna använda dem till. Jag kom inte på någon särskilt klok idé. Visst kan man trycka mönster på tyg och tapeter men det kostar mer än det smakar tror jag. Jag vet att Sara från bloggen Galleri Ihhh gör fina mönster och trycker tavlor av dem, men det är ju hennes grej och inte min. Egentligen spelar det ingen roll. Jag har roligt och det är huvudsaken. Tids nog kommer jag nog på något.

På tal om roligheter. Jag skrev tidigare att jag planerade något som skulle ge mig mer tid att måla framöver. Idag är det min födelsedag och då passar jag på att avslöja här på bloggen vilken galet rolig present jag har gett mig själv nästa termin (den är inte bara från mig själv förresten - min man är också med på det).

Jag har tagit tjänstledigt från skolan i en termin och ska ägna mig åt måleriet på heltid!

Egentligen hade jag tänkt passa på att läsa in behörighet i ämnet bild också men den kursen verkar ha blivit inställd så då får jag ännu mer tid att måla, måla, måla...  Med tre utställningar planerade redan känns det alldeles fantastiskt. Det kommer att bli underbart!

Vill du se fler Art Every Day Month deltagares alster så titta här.

4 kommentarer:

betsy best-spadaro sa...

Happy Birthday Elin, and congratulations on your decision to devote a semester to your painting. I look forward to seeing the results of your focused efforts!

Elin sa...

Thank you Betsy!

Sara sa...

supercoolt mönster! Jag har inte läst konstbloggar på sjukt länge inser jag nu! Du har ju hunnit med hur mkt som helst. Kul!

Elin sa...

Tack Sara - fast det är ju du som är mönsterspecialisten! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...