22 oktober 2011

Uppmaning och telefonsamtal

"Mosaik 2", 2011, collage av akvarell, 15x15cm, 
Den här bilden är en uppmaning till mig själv. Jag behöver tänka på det ibland, har lite lätt för att skjuta upp saker, särskilt om det är något jobbigt. Fast de senaste veckorna har det inte gällt måleriet. Jag har varit riktigt duktig på att utnyttja tiden i målarrummet, trots sjuka barn och mycket annat att göra.

Igår fick jag ett roligt telefonsamtal. Det var en förfrågan om jag vill ställa ut i Tallbo i sommar. Självklart vill jag det!

4 kommentarer:

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Detta gillar jag jättemycket, så läckert! Vilken bra idé!!!

Kram!

Elin sa...

Tack. Kul att du gillar den!

Nordljus sa...

Gorgeous colours! Ah yes, I know that feeling. I'm trying very hard to start "doing" things. One little step after ther other. How cool about the exhibition! I don't even dare to think about showing my paintings in an exhibition, even though I'd love to one day. Maybe.

Elin sa...

The first exhibition is the hardest. It gets easier.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...