24 september 2011

Pussel är nya helgnöjet


Golvet i målarrummet är fyllt av små färgglada fyrkantiga dukbitar. Jag blir som besatt av att klippa fler och hitta fler färgkombinationer. Bilden här ovanför är från förra helgen när jag hade klippt, sorterat och lagt ut bitar på en hel masonitskiva för att sedan ångra mig och samla ihop allt igen. Det blev lite för murrigt för min smak, så i dag har den orangeröda färgen fått sällskap av turkosgrönt. Mycket bättre. Kanske jag till och med limmar fast allt den här gången.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina tavlor Elin jag skulle gärna tänka mig att köpa en!

/Camilla Rossberg

Elin sa...

Bra försök Mira! Jag hade aldrig gissat att det var du om du inte sagt något.

färg o form sa...

Pyssligt.....men roligt, ser fram i mot att få se resultatet.

Elin sa...

Mmmm... mycket tid tar det, men det är så roligt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...