17 september 2011

Otålig och inspirerad

Pågående arbete. (lite hastigt och snett fotografi...)
Jag går och sneglar på mitt lapptäcke av gamla målningar och önskar att jag skulle ha tid att göra fler, att den jag gjort ska torka så att jag kan bygga en ram, att  materialet jag beställt från Artistica ska komma så att jag kan fernissa den när den har torkat...

Samtidigt ser jag möjligheter till andra återvinningslapptäcken i allt jag tittar på. Frukostens tomma yoghurtkartong, gamla akvarellmålningar, tidningspapper. Jag vill bara kasta mig in i målarrummet och sätta igång, men det får vänta. Idag är det äldsta dotterns sista fotbollsmatch för säsongen och vi måste handla present till ett kalas som mellandottern ska till i morgon. Familjedag alltså.

5 kommentarer:

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Kul ide´! Ser jättespännande ut!

Anonym sa...

Vad bra resultatet blev, formen på bilden och alltiop blev en bra helhet. Hoppas nu att det håller ihop.

Tack för att du skrev i min blogg, det piggade upp. Jo tavlan ska kunna tolkas som både positiv och tvärtom, en sådan händelse kan få en och tänka till och uppskatta saker. Jag är ju glad att det gick som det gick, emot hur det kunde ha gått menar jag. Ha det så fint och lycka till!

Elin sa...

Tack Elisabeth och Linda. Jag är så sugen på att göra en till. Satt och klippte nya bitar igår!

Sara sa...

Verkligen snyggt! Gör absolut fler!

Elin sa...

Håller redan på!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...