8 september 2011

Kreativ i köket: Hallonmuffins

Amerikanska hallonmuffins
Jag får besök från tidningen på eftermiddagen så det blir inte mycket målande idag. Istället ska jag försöka röja i trebarnsfamiljsröran så det åtminstone går att komma in genom dörren utan att få ett par smutsiga strumpor mitt framför ögonen.

Städningen lockar dock inte särskilt mycket så jag bestämde mig för att jag först måste ha något att bjuda på också. Och så måste jag såklart provsmaka...


4 kommentarer:

färg o form sa...

Oj! så mumsiga dom ser ut, smakade säker ljuvligt gott också. Kika in hos mig för jag har något åt dig. Kram

Elin sa...

Mums! Skicka några till mig!

SV: Ja grubblar gör jag nog vilket som ;) Det är inbyggt, men det andra jobbar jag på. Inbillar mig att detta är någon plågsam födelseprocess tills jag verkligen har accepterat den jag är som tecknare och framför allt att jag tecknar och står för det. Det går ju framåt iaf :) I början trodde jag att folk bara tyckte jag var jobbig när jag visade mina grejer :P Nu är det mer att försöka insé att det man gör kan vara väldigt bra trots att tusen andra är tekniskt mer skickliga och gör femtioelva saker jag inte kan. Få konstnärer är ju bra på allt: och är de bra på allt är de ju sällan ihågkomna för sin stil. (Gillar din stil himla mycket tex! :))

TACK för att du tog dig tid och peppa. Nu ska jag försöka skärpa mig! :) Taggad till tusen att ställa ut i verkligheten och tror det kan vara en bra motvikt mot internetvärlden.

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Halloj!
Tog mig friheten att nämna dig i min blogg och även länka. Hoppas det var ok för dig :)

Må så gott!
//bettan

Elin sa...

Det är jättekul att ni skriver om mig på era bloggar. Tack Elisabeth och Hanna!

Elin: Lycka till på utställningen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...