28 september 2011

Ett barn mindre här hemma

"Så liten II", 2009, akryl på duk, 88x88 cm SÅLD
Början av skolveckan har varit knasig (som vanligt), sena kvällar och tidiga morgnar och mycket att tänka på. Det har inte funnits mycket utrymme i mitt huvud för konst, men det är det dags att ändra på nu. I morgon är min målardag och jag ska försöka hinna med en del innan jag ska leverera den lilla pojken här ovanför. Han ska flytta hemifrån. Det bestämdes redan i påskas, men han fick hänga kvar här hemma under sommaren och nu är det alltså dags. Jag måste erkänna att jag kommer att sakna honom.

2 kommentarer:

färg o form sa...

Tjo!! Alltid roligt när saker och ting får flytta. Du får ta och göra dig en ny liten gosse. Kram och må gott!

Elin sa...

Ja, det var ett tag sedan jag målade en liten pojke... det blir mest damer nuförtiden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...