15 augusti 2011

Jag hittar mönster överallt


Jag har blivit så inspirerad av mönster den senaste tiden. Var jag än tittar upptäcker jag nya mönster och en kväll i förra veckan ritade jag av några jag hittade här hemma. Jag tyckte det passade bra som en del av månadtemat i Sketchbook Challenge: Everyday Objects. Visserligen har jag inte tecknat av själva objekten, bara blomrankorna som fanns på dem, men det spelar väl ingen roll?

4 kommentarer:

färg o form sa...

Tycker också om att sitta avslappnad och bara rita mönster. Mina anteckningar från möten och annat brukar mer se ut som mönster än bokstäver.//Hanna

Elin sa...

Jag är dålig på att skissa, har aldrig riktigt tålamod eller tid, tycker jag... men jag tränar på det.

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Så himla fint! En kudde i detta mönster skulle jag vilja se :)

Elin sa...

Ja, jag är sååå sugen på att måla på tyg efter att ha kikat på din blogg. Det kanske jag skulle pröva...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...