29 augusti 2011

En påminnelse på väggen

En uppmaning till mig själv
Den här påminnelsen sitter på väggen i mitt målarrum. Jag är lite dålig på att leva upp till den för tillfället. Istället sitter jag alldeles för mycket framför datorn och tänker och grubblar. E-kursen hos Kelly Rae Roberts jag deltar i handlar bland annat om marknadsföring och jag sitter och klickar mellan olika sidor och känner mig smått överväldigad.

Jag har i alla fall ordat en egen facebooksida till huldas byrålåda, men grubblar på om jag borde skriva den  på engelska? Jag har ju valt att blogga på svenska och det kan ju vara bra att ha någon sida där jag kan kommunicera med alla människor som inte bor i lilla Sverige. Fast det känns samtidigt lite löjligt - som om jag var något.. fast förresten: Det är jag ju! ;)

2 kommentarer:

Elin sa...

:) Det där kunde varit skrivet till mig!

Man kan ju skriva både på svenska och engelska ju! :)

Sv: Ja, den som ändå kunde styra sin hjärna med lite vilja! För varför måste alla nej eka mycket högre än alla ja? Man blir ju gladare av ja. Så nu väntar jag... :)

Haha Jag är säker på att du sprang supersnabbt!! Jag är ju som sagt impad över vem som som springer :) Men du ser inte på din sida eller telefon att jag har varit ute och gått förresten?

Elin sa...

Jag ser inte dina aktiviteter... och nu har jag varit inne och petat på nätet och förstår ingenting, men jag tryckte bort huldas byrålåda (som egentligen inte har något att göra med Runkeeper!)så kanske du slipper mig i din telefon nu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...