6 juli 2011

Så kan det gå...

Hur gör man egentligen?
Vi åkte till shoppingcentret för att köpa väggfärg och en bäddmadrass och kom hem med en ny telefon. Så kan det gå när Peter och Mira följer med och handlar. Vi köpte faktiskt färg också, men jag har inte tid att måla för jag måste lära mig hur den här nya apparaten fungerar. Hittills har jag inte brytt mig så mycket om min mobiltelefon. Jag har använt den när jag har behövt, för att ringa eller skicka ett sms, men jag inser att det finns många fler funktioner nuförtiden. Dags att ge sig in i djungeln.

2 kommentarer:

Elisabeth Lyngbo Sundell sa...

Ha, ha så det kan gå! Har precis skrivit om det hos mig nu. Förstår att du också gjorde en tvärvändning!
Och du, telefonen är perfekt, skulle aldrig vilja ha någon annan.

Elin sa...

Jag tror också att jag kommer att älska min nya leksak när jag väl lärt mig hur den fungerar, men idag har jag varit riktigt irriterad på den... Jag vill kunna direkt! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...