5 maj 2011

Tre nya återvinningstavlor

"Återvinningskonst 37", 2011, 15x15 cm
Tre nya återvinningstavlor hänger nu på biblioteket i Österfärnebo. Dessutom tog jag dit två tavlor som var med på Gästrik Konst. Den ena är såld men jag lånade kvar den för att ha något att visa upp. Utställningen är öppen måndag till torsdag nästa vecka och förutom mina målningar kan man se foto av Jonna Igeland, Desirée Vedin, Emelie Wigert och Pia Kock samt måleri av Ingalill Andersson.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, du gjorde det via vistaprint. Jag tänkte också göra det ifrån början, men det blev lite krångligt. Dels så ville jag ha flera motiv, sedan hade jag svårt att få till format. När jag skulle göra baksidan på ett stående vykort så blev dessutom baksidan åt fel håll! De har ju ingen support. Istället så blev det ett lokalt tryckeri där jag kunde beställa flera motiv och färre av varje, tror att jag fick ett bra pris och han skulle ha kvar motiven ifall att jag ville beställa fler. Men dina vykort blev fina, så jag tror säkert det hade blivitbra med vistaprint med, om jag hade fattat.
Fina återvinningstavlor du har gjort, som vanligt :D

Elin sa...

Jag har också funderat på att använda ett lokalt tryckeri, men Vistaprint men det är så lockande att beställa via datorn... Jag skulle egentligen vilja ha andra format, fyrkantigt liksom mina målningar, men jag vet inte hur mycket dyrare det skulle bli. Måste ta och kolla upp det.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...