26 maj 2011

...och efter

Lite mer välstädat
Några timmar senare ser det betydligt trevligare ut. Visst är det en del kvar som jag vill fixa, som t ex att tvätta fönstret och måla golvlisterna. Och så skulle jag gärna måla om stolen och det bruna bordet och köpa en ny vaxduk, men det får vänta. Någon måtta får det väl vara.

3 kommentarer:

Marianne Sandqvist sa...

Ser jättefint ut! Roligt (och behövligt) med en egen ateljé och målarhörna! Och du har rätt, lister, bordsben osv... det kan komma senare.

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Åh va avis jag blir på ditt fina målarrum. Skönt att kunna ha allt framme hela tiden! En annan håller till i köket..:)

Elin sa...

Marianne och Helena: Visst är det bra att ha ett eget rum att måla i! Jag skulle inte få mycket gjort om jag måste plocka fram allt varje gång.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...