13 april 2011

Snabba beslut

"Återvinningskonst 35", 2011, 15x15 cm
Senast idag skulle vi ha meddelat Göransson Arena hur många skärmar vi vill ha på utställningen, och även ritat upp en skiss över hur de ska stå. Jag har inte hunnit tänka på det än, jag har inte ens bestämt vilka tavlor jag ska ta med! De besluten har jag skjutit framför mig och tänkt ta på påsklovets första dagar, men så fick jag ett mail att det måste ske senast idag. Det kanske bara var bra. Ingen tid att grubbla för mycket. Snabbt bestämde jag mig för att ha skärmarna på samma sätt som förra året och istället för skiss skickade jag med foton från den utställningen. Skönt. Då var det avklarat. Nu gäller det bara att klura ut vilka tavlor som ska med och hur de ska hänga.

3 kommentarer:

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Den där var jättefin! Man blir glad när man ser den:)

Elin sa...

Tack! Ser du att jag har lekt lite med akvarellfärg och papper på figurerna?

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Nej måste jag kika efter:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...