23 april 2011

Glad påsk!

Sonia har hittat ett påskägg
Jag har varit så fokuserad på utställningen att jag inte haft tid att påskpyssla med tjejerna. Som tur är har de farmor som kom och målade ägg med dem igår. Idag har vi i alla fall hunnit med en skattjakt efter påskägg som påskharen gömt i huset. Sonia verkar ha blandat ihop högtiderna och letade ägg i sin tomtepyjamas, men det gick bra det också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja så här på våren verkar allt hända, men vi hann leta vi med. Att barnen målar ägg är kul, lite svårare att äta dem bara :D

På påskafton hittade jag min son med tomteluva på sig, undrar om det är en ny tradition/ trend?

Elin sa...

Ha, ha - vad kul! Tomtar på påsk kanske är det senaste :) En dagiskompis till mina tjejer hade tydligen också satt på sig tomtedräkten så något är på gång...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...