2 april 2011

Dagens lycka

Mina nya joggingskor
Rosa joggingskor. Behöver jag säga mer? Det kan inte gå annat än lätt att springa med rosa joggingskor. Jag blev så till mig att jag köpte en rosa träningsjacka också. Färg gör mig lycklig! Det är bara så lätt att glömma det i klädaffären och gå därifrån med svarta eller grå plagg. Men inte idag! Dessutom har mitt halsonda som jag haft till och från de senaste veckorna försvunnit, så i morgon ska jag premiärspringa med nya skorna. Det har väl egentligen inget med konst att göra, förutom att jag skrivit tidigare om att jag behöver träna för att hitta balansen mellan skoljobb och måleri. Nu ska här balanseras!

6 kommentarer:

sa...

Kanske inte konst men väl estetik!! Färg och form! Förstår din känsla, kan va viktigt löpsammanhang va man har!

Elin sa...

Ja, jag riktigt längtar efter att få snöra på mig dem... Vi får se hur det känns i morgon när det är dags :)

Anonym sa...

Lycka till på "premiärturen"! Jag ska också köpa nya skor, så snart jag får ändan ur vagnen. Och kommer att sikta på Asics också... Det gör skillnad för inspirationen att ha fina och bra grejor! Hoppas vi springer på varandra nångång då och då, det är trevligt att få heja på andra löpare på sina turer!!
/Helena H

Elin sa...

Fast jag vet inte om jag vill springa på dig Helena, du är så mycket snabbare än jag :) Fast med rosa skor så kanske jag bara flyger fram...

Marianne Sandqvist sa...

Hmm, ska kanske köpa mig ett par snygga joggingskor också! Som sagt var man behöver ju annat än att skapa och måla! ... dina rosa skor är jättesnygga! :)

Elin sa...

Gör det! Nu har jag invigt dem och det gick mycket lättare med lite färg - trots att det spöregnade hela tiden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...