7 april 2011

Att testa något nytt

Nysorterade färgpennor
Månadens tema på Sketchbook Challenge är Branching Out - Out on a Limb. Jag var tvungen att slå upp begreppet branching out... var inte riktigt säker på vad det betydde. Enligt ordlistor på nätet betyder det expandera, förgrena sig. Out on a limb signalerar att man kanske har expanderat lite för mycket. Det riskerar att bli lite svajigt.

Det här temat känns som ett perfekt tillfälle att testa något nytt. Att använda nya färger, nya tekniker och  nya motiv på ett kravlöst sätt. Det är därför jag inte visar så många bilder från min skissbok. Den är till för mig och är inte tänkt att visas upp. Jag vill kunna skissa, måla och kladda utan att tänka på att det måste bli en färdig produkt. Ibland känns det ok att visa någon sida och då gör jag det, men de flesta mår bäst av att stanna mellan pärmarna i blocket.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...