6 mars 2011

Ingen tid för måleri idag

Bild: www.fotoakuten.se

Idag sitter vi bänkade framför tv och dator. Peter åker Vasaloppet och vi tittar på. Eller mest jag... tjejerna spelar gitarr på en Paper Jamz-gitarr som Sonia fick av mormor och morfar igår. De ser väldigt coola ut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig! Det var ett tag sedan, hoppas allt är bra med dig. Tack för din kommentar :) Det verkar inte som att färgerna är förstörda, men de riktigt frusna färgerna kunde jag inte måla med idag. Jag hade så liten tid i förmiddags, men i morgon får jag se hur det har blivit.
Vad kul att du har beställt vykort! Det har jag också funderat på, ska bli kul att få höra om resultatet för dig då. Vart ska det bli utställning i påsk då? Vad kul!

Hoppas du får tid att måla i morgon// Linda

Elin sa...

Jag ska ställa ut i Sandviken, på Göransson Arena. Det är en påskrunda med ca 70 konstnärer som deltar. Det är andra året jag deltar och det ska bli riktigt kul hoppas jag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...