24 mars 2011

Dimman har lättat

Testvariant till ny återvinningstavla
De senaste dagarna har jag haft en fruktansvärd huvudvärk. Igår kväll gick jag och lade mig klockan åtta och idag mår jag bra. Helt underbart. Jag kan tänka! Och måla. Min återfunna energi har jag tänkt använda till några nya återvinningstavlor. Den här ovan är ett försök som jag gjorde förra veckan och som jag inte är särskilt nöjd med, men allt kan ju inte bli mästerverk. Det är det som är det sköna med återvinningstavlor. De är kravlösa, lätta att göra, testa nya saker och kasta bort om de inte blir som man tänkt. Återvinningsmaterial finns det alltid gott om.

4 kommentarer:

sa...

Kanske inget mästerverk för dig, men jag gillar den. Så fina färger, de där som du inte kan motstå. Jag fattar det, för de är jättehärliga.

HELENA TROVAJ (fd Öhman) sa...

Jättecool tycker jag, speciellt med de röda trådarna!
Återvinning är kul (och bra)

Ha en fin dag:)

Elin sa...

Tack båda! Få se om den kanske får överleva... eller blir hamnar i den riktiga återvinningshögen ;)

Marianne Sandqvist sa...

Jag gillar också den med röda tråden! Urläcker!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...