3 februari 2011

Det behöver inte bli ett färdigt resultat

En sida i mitt skissblock
Jag har varit lite dålig på att delta i utmaningen Sketchbook Challenge. Förra månaden blev det bara två sidor i skissboken som fylldes. Nu är det nytt månadstema och jag tänkte försöka få till åtminstone några fler sidor. Samtidigt vill jag inte känna några krav. Det var en av anledningarna till att jag hoppade på utmaningen, det gick att delta precis hur mycket eller hur litet som man själv kände för.

Temat för februari är Opposites. Mitt första försök blev inte så mycket motsatser, men det spelar inte så stor roll. Tanken var att jag skulle teckna samma ansikte på lite olika sätt. Jag tog timern och morgontidningen, valde ett ansikte och ställde klockan på tre minuter. Den första linjeteckningen blev klar efter två, vid de andra fastnade jag i detaljer och hoppade högt när klockan ringde. Resultatet är allt annat än imponerande och det är något jag behöver träna på. Att det inte behöver bli något fantastiskt resultat. Det är svårt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...