20 november 2010

Renovering pågår


De senaste veckorna har Peter och jag sovit i Miras rum, eftersom vi har börjat bygga ett nytt rum där vår säng tidigare har stått. Vi ska äntligen få ett eget sovrum - med dörr som går att stänga! Renoveringen har dragit ut på tiden, som den gärna gör när man har mycket annat som ska fixas också. Det börjar blir riktigt rörigt och jobbigt nu och jag vill bara bli färdig. Idag kom därför barnens snälla (och händiga) farmor hit för att hjälpa mig att hantera tapetsering och barnpassning, eftersom Peter är på skidledarutbildning hela dagen. Vi hann bara med en vägg, men den första är alltid jobbigast så jag räknar med att hinna mer i morgon. Men först lite tapas hos mina föräldrar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...