21 november 2010

Julpyssel

Sonia och Greta pysslar
Varje år när julen börjar närma sig önskar jag att jag var en sådan där pysselmamma med oändlig tid och tålamod för pepparkakshusbak och julpyntsfix, men tiden går så fort och jag hinner inte en bråkdel av det jag vill. Och det barnen vill. Just nu fokuserar jag istället på att få sovrummet klart så att Mira kan flytta in där och vi kan få hennes gamla. Ett eget sovrum är vad jag önskar mig i julklapp!

Idag har jag i alla fall tapetserat färdigt. Nu är det bara lister, foder och en panelvägg kvar, men det är Peters ansvar och jag kan ägna mig åt måleriet... och kanske sätta på en julskiva och dekorera ett färdigt pepparkakshus. Det borde jag hinna.

3 kommentarer:

färg o form sa...

Ljuvlig morgonmänniska, kanske det blir fler.Ha en bra dag!
//Hanna

Elin sa...

Det kommer det nog att bli! Tack, tack!

lina sa...

sv: Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Och ja, jag funderar faktiskt på att lämna in några bilder dit =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...