31 augusti 2010

Ny funktion

Upptäckte just en ny funktion på bloggen att roa mig med en stund (åtminstone var den ny för mig): Statistik. Det var riktigt roligt att ser hur många som är här och tittar och var de kommer ifrån, även om mina besökssiffror är tämligen blygsamma jämfört med många andra bloggars. Kanske finns det fler funktioner som jag missat, måste botanisera lite...

6 kommentarer:

Sara sa...

Jaså, den har jag inte hittat... Ska genast titta efter...

Elin sa...

Gör det. Du kommer nog att hitta mig som en flitig läsare av din blogg. Jag klickar in flera gånger per dag ibland eftersom jag glömmer vilka bloggar jag redan kollat :)

Sara sa...

Ibland tittar jag in flera gånger per dag hos dig med :). Men det är ju bara roligt att få besök!

Elin sa...

Sara: Så sant, så sant.

Lena J sa...

Tittar in på din blogg för första gången

Elin sa...

Välkommen hit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...