26 augusti 2010

Kunde inte låta bli...

Den senaste tiden har jag experimenterat med layouten här på bloggen, men aldrig blivit riktigt nöjd. Flera gånger har jag ändrat alltihop men ångrat mig i sista sekund och försökt ordna till den gamla mallen istället. Idag struntade jag i det och bytte design. Man ska inte vara så feg. Nu återstår lite småfix för att det ska bli som jag vill, eller åtminstone nästan. Den är inte perfekt men jag behövde lite förändring.

2 kommentarer:

Sara sa...

Blev ju fint! Jag fegar också med förändringar men det går ju alltid att göra om igen, så vad är man rädd för egentligen? Gillar bloggers nya designmallar. Trevlig helg förresten!

Elin sa...

Sara: Ja, vad är man rädd för... kanske just det som händer nu - att det krånglar! Jag blir galen! Fast när det fungerar tycker jag det är fint.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...