22 juli 2010

Välkommen på vernissage!

"Återvinningskonst", 2010, 15x15 cmAlla som befinner sig i närheten av Nordingrå på lördag är varmt välkomna på vernissage kl 12-17. Vägbeskrivning till Ateljé Orsta finns på deras hemsida. Jag bjuder på bubbel, rosévin, godis och förhoppningsvis trevligt sällskap. Och konst förstås!


6 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Synd att det är så långt för mig annars skulle jag komma,tycker jättemycket om dina återvinningstalor
Lycka Till med utställningen

Helena sa...

Du är så produktiv!! På alla plan, tårtor, studsmattor, återvinningstavlor, bloggande, läsande - fantastiskt vad du hinner med!
Jag önskar så att du hade utställningen på närmare håll - skulle så gärna vilja komma! Och så måste jag igen säga att jag verkligen älskar återvinningstavlorna, om du (mot all förmodan) har någon med dig hem från utställningen så vill jag köpa den/dem!
Lycka till!!

Marianne Sandqvist sa...

Hej Elin! Stort Lycka Till med din utställning på Höga Kusten! Håller med tidigare inlägg; dina återvinningstavlor är jättefina! sommarhälsningar från mig!

Hans Westlund sa...

Skulle gärna gå, men kan inte. Lycka till!

Elin sa...

Tack för lyckönskningar! Kul att ni tittar in här i alla fall!
Helena: Det är bara att komma och titta - jag har två kvar!

Helena sa...

Tjoho!! Sälj dem inte innan jag varit där!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...