19 juli 2010

Test

Greta med målade naglar

Jag roar mig med att ändra designen på den här bloggen när jag får en sekund över. Det kan därför se lite tokigt ut framöver, men det blir förhoppningsvis bra till slut. Dagen i dag ska annars spenderas i målarrummet, trots det fina vädret. Det börjar bli lite stressigt med förberedelserna för utställningen. Som vanligt är jag i sista sekunden med allt.

2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken tuff Greta! Och läckert foto nedan! Du vet antagligen inte vem jag är men jag smög in lite reklam för dig och Carin i dag i sidan av min blogg, tänkte du kunde få veta det, härlig lammtavla! Sommarhälsningar från Nordingården

Elin sa...

Tack! Det är alltid bra med lite extra reklam - och särskilt på en så fin blogg som din. Jag kommer absolut att titta in igen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...