19 april 2010

Det är så mycket jag vill göra

Planerar nya projekt...

Före och under utställningen på Göransson arena såg jag fram emot ett efter, ett efter där det skulle bli tid för lugn och fokus på att utveckla måleriet. Nu är jag där och känner redan hur stressen ökar och lugnet försvinner när tiden äts upp av planeringsdagar på förskolan, renoveringsprojekt hemma och andra måsten, medan konstprojekten blir allt fler. Jag har redan sagt ifrån två förfrågningar om kommande utställningar och i helgen fick jag en tredje som känns lockande men svår att hinna med. När ska det bli tid för lugn och utveckling? Jag vill inte bara stressmåla för att ha något att visa upp på en utställning. Jag vill tycka om det jag gör. Kommer det någonsin kännas som att tiden räcker till?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...