3 mars 2010

Prestera, prestera, prestera...

Utan titel, 2010, 30x30 cm, akryl på duk

Det går upp och det går ner i målarrummet. Jag är usel på att prestera när jag är stressad och den senaste tiden har jag känt mig tokstressad över utställningen i påsk. Jag måste ha tavlor färdiga tills dess, och självklart vill jag vara nöjd med det jag ska visa. Den här veckan känns som sista chansen att få tid till att måla och det stressar bara mer. Allt blir galet. Idag försökte jag strunta i prestationskravet och målade något som kändes kul. En stol. Jag gillar stolar. Det behöver inte vara mer avancerat än så...

(Färgerna stämmer inte på bilden eftersom den är tagen med min mobil. Min bra kamera är fortfarande ur funktion. Jag försökte fixa det i photoshop men gav upp...)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...