9 mars 2010

Inspektion färdig

Göransson Arena

I går besökte jag Göransson Arena för första gången. Jag stressade dit från jobbet och stressade sedan vidare till ett annat jobbmöte, så jag var inte särskilt fokuserad, men nu har jag i alla fall sett arenan och skärmarna som tavlorna ska hänga på. Nu ska jag bara klura ut hur många skärmar jag behöver och hur de ska arrangeras på den yta jag fått mig tilldelad. Det blir svårare. Min plats blir en trappa upp till vänster i entrén. Trappan syns allra längst bort på fotot här ovanför. Det är en ganska fyrkantig yta med en hel fönstervägg till vänster, en orangeröd vägg rakt fram och en gång med dörrar till höger. Jag tänkte ta med mig svärmor dit någon dag för att fundera lite hur jag ska göra. Hon är bra på sånt.

Jag hann också träffa de andra utställarna lite hastigt. Det är Veroniqa Perzon som målar akryl precis som jag, Sune Liljevall som gör surrealistiska fotocollage (och skriver om vin i Arbetarbladet), Christina Wannberg som jobbar med emalj och Kenneth Sjöholm som gör bilder och skulpturer av stål och plexiglas. Två av dem ska visa sina alster i själva entrén och tre på andra våningen; jag till vänster, en annan till höger och en på mittengången. Vilka som ställer ut var hann jag inte höra innan jag stressade iväg. Det återstår att se. Hängningen sker på skärtorsdagen. Det börjar närma sig.

2 kommentarer:

Hans Westlund sa...

spännande projekt. får önska lycka till med hägningen.

Elin sa...

Hans: Tack, det kan behövas. Känns lite klurigt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...