11 mars 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Photoshoparena

Idag skulle jag ha varit på pressvisning inför Gästrik Konst, hämtat de nytryckta katalogerna och tagit en tur till arenan med svärmor för att planera inför hängningen. Istället sitter jag här i vardagsrummet med en sjuk och ynklig Greta på soffan bredvid mig. Hon höll oss vakna i natt så jag känner mig också ganska ynklig. Och besviken. Men, det är bara att acceptera läget. Det kommer fler gånger.

3 kommentarer:

Titti sa...

Hej Elin, här kommer en liten positiv tanke bara. Det är ju inte så mycket man kan tillägga till det du skrivit.

Helena sa...

Å, tråkigt! Jag funderade just varför jag inte såg dig i tidningen imorse - men nu förstår jag... Hoppas ni mår bättre nu!

Elin sa...

Titti och Helena: Tack för omtanken. Idag mår Greta lite bättre, Peter är hemma och jag ska måla!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...