22 januari 2010

Var hamnar jag?

Broschyrer från Gästrik Konst
Igår kunde jag inte hålla mig längre utan ringde upp den som är ansvarig för att fördela lokaler till konstnärerna som deltar i årets Gästrik Konst. Jag var så nyfiken på var jag skulle hamna men fick ge mig till tåls ett litet tag till för det var inte färdigbestämt än. Det skulle bli klart vilken dag som helst så jag behöver i alla fall inte vänta så länge. Många konstärer ställer ut i egna ateljéer, andra har haft samma lokal i flera år och dem antar jag att de inte flyttar på, men vad blir då över till mig? Det jag har sagt är att jag inte vill ha en alltför liten lokal eftersom jag målar ganska stora tavlor. Storleken på tavlorna gör också att det blir svårt att hänga på skärmar. Det måste vara stora skärmar i så fall. Helst av allt vill jag såklart ha stora vita väggar. Då gör sig tavlorna bäst. Men det vill väl alla, kan jag tänka. Förhoppningsvis slipper jag ställa ut alldeles ensam någonstans. Det skulle vara lite tråkigt, både för att dagarna blir väldigt långa om det inte finns någon annan att prata med, och för att det blir svårare att locka folk till utställningen. Men, men... Hur nyfiken jag än är tjänar det ingenting till att grubbla. Jag får veta i sinom tid och tills dess måste jag måla. Det spelar ingen roll vilken lokal jag får om jag inte har tavlor att fylla den med.

4 kommentarer:

Titti Hammarling sa...

Det vore kul att komma och kolla.

Elin sa...

Titti: Ja, känner du för att ta en tur till Sandviken i påsk (eller någonstans runt omkring) så är du mer än välkommen!

Titti Hammarling sa...

Helt möjligt. Jag råkar vara född i Gävle och har tänkt åka upp en helg ändå.

Elin sa...

Titti: Då kanske vi syns. Det skulle vara roligt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...