9 januari 2010

Tänka positivt

Saxat ur Arbetarbladet
Min misslyckade tavla från gårdagen har legat och gnagt i huvudet hela dagen. Jag har inte haft möjlighet att måla på den idag eftersom vi har varit i Uppsala på fyraårskalas. När jag skulle hämta datorn för att skriva det här inlägget kikade jag som hastigast på tavlan igen och den kanske inte är så dålig ändå... Ibland är det bra att ta en paus från måleriet. Visst kan det hända att jag målar över den i alla fall, men just nu vill jag tänka positivt. Det blir nog guld, precis som rubriken här ovanför säger.

4 kommentarer:

Titti Hammarling sa...

Ja, det finns mycket guld i din låda. Det är bara att fortsätta. Fast visst har målningarna ofta en annan tidplan än vad man själv har?

Elin sa...

Titti: Ja, det är bara att acceptera att målningarna målar sig själv ibland. Det går inte att stressa på - då blir det bara fel. Men det är svårt att komma ihåg ibland...

Ewa`s Galleri sa...

Hittade just till din blogg, dina tavlor är jättefina,Jag gillar återvinningskonsten,helt underbara

Elin sa...

Ewa: Kul att du har hittat hit - du är så välkommen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...