15 januari 2010

Nybeställning

Det är som julafton när en sådan här låda kommer
Det har gått åt mycket färg här hemma den senaste tiden. Flera tuber konstnärsakryl har klämts platta och hamnat i soptunnan. Dags att handla nytt alltså, men det är lättare sagt än gjort. Jag bor på landet och det är fyra mil till närmaste stad med en konstnärsbutik. Dit åker jag väldigt sällan eftersom jag jobbar två och en halv mil åt andra hållet och tiden räcker inte riktigt till. Jag vill heller inte offra mina målardagar på att sitta i bilen, även om det är nödvändigt med färg för att kunna måla. Tack och lov finns det Internetbutiker. Jag blir lika lycklig varje gång det kommer ett paket på posten. Det är som julafton.

4 kommentarer:

Sara-Vide sa...

Var beställer du ifrån? KCK?

Elin sa...

Jag beställer från Artistica.nu. Det går snabbt och när jag jämförde med andra ställen hade de bra priser. Vad är KCK?

Titti Hammarling sa...

Konstnärernas centralköp.

Hur går det?

Elin sa...

Titti: Tack för svaret. Idag är det målardag så nu är det bra. Det har varit mycket på mitt "riktiga" jobb den senaste tiden så jag har inte haft tid att ens tänka på konst. Men nu ska jag måla!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...