27 januari 2010

Nu vet jag...

Idag fick jag ett samtal från Petra Lindgren som arbetar för Gästrik Konst. Äntligen är det beslutat var alla konstnärer ska hålla till under påskveckan. Min placering blev en överraskning. Jag och fyra andra konstnärer ska vara på Göransson Arena. Det blir nog bra. Jag har aldrig ens varit inne i arenan men det är stora fönster och mycket ljus och dessutom ligger det bra till för att få många besökare. Och så är jag inte ensam där. Nackdelen är väl att jag måste hänga mina tavlor på skärmar, vilket kanske betyder att jag inte kan ha med mina större tavlor... Det visar sig. Det går säkert att lösa på något sätt. Vi ska få komma dit och titta när det har lugnat ner sig lite med schlageryran som drar igång snart.

4 kommentarer:

Wenche sa...

Så roligt för dig,det är alltid trevligare att vara flera.Har du kollat upp skärmarna, de kanske är stora nog.
Jag har hängt upp stora tavlor på skärmar lite varstans.

Elin sa...

Wenche: Jag har ingen aning om hur stora skärmarna är, men det kan mycket väl vara så att de räcker till. Det är lite frustrerande att inte få titta på dem förrän om ett tag - det är schlagerfestival i början (mitten?) av februari och inte förrän efter det fick vi komma och titta...

Ingela sa...

Men, vad kul med Göransson Arena. Det blir säker superbra, synd bara att jag inte kan vara där och kolla. Visst är det över påskdagarna? Då är vi i fjällen!
/Ingela

Elin sa...

Ingela: Utställningen pågår 2-5 april, alltså långfredag till annandag påsk. Synd att du inte kan komma.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...