8 januari 2010

Jag blir galen

Min palett idag
"Jag blir galen!" är ett av mina favorituttryck. Inte favorit på det sättet att jag medvetet använder det. Jag hör inte ens när jag säger det. Anledningen till att jag ändå vet att det är något jag upprepar ofta, är för att min minsta dotter har börjat ta efter mig. Det låter ganska roligt när Sonia, två år, klämmer i med ett ilsket "Jag blir gaaalen!". När hon säger det hör jag mig själv. Visst säger jag så. Det är ändå ett ganska bra uttryck när allt går snett - som idag. Jag har målat hela dagen, men det blir bara fel. Allt blir fel. Jag har målat över och om hur många gånger som helst, men jag är inte nöjd. Det är så stressande, eftersom jag inte kommer att kunna måla mer den här veckan. Jag blir galen!

2 kommentarer:

Wenche sa...

Du har rätt att svära, för detta är det jobbigaste;att det gått skitt med målningen och det är länge till nästa gång.
kram

Elin sa...

Wenche: Ja, det går upp och ner med måleriet. Jag blir otroligt upprymd när det går bra och galet stressad när det går dåligt. Det blir aldrig tråkigt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...