26 januari 2010

Inredningsbild II


Målningen "På väg" ovanför tv-soffan

Förkyld och trött sitter jag i soffan och försöker tänka på något klokt att skriva. Det går inte särskilt bra. Det har varit en lång dag i skolan, men en inspirerande sådan. Vi arbetar med sagor i sexan och det får igång mina tankar. Jag längtar till torsdag när det är målartid igen. Det kommer kanske att bli lite sagotema på mina målningar framöver. Det känns så.


5 kommentarer:

Titti Hammarling sa...

Ja, dedär dagarna kommer ju också. Har du möjlighet att måla någonting utöver dina torsdagar eller är det just den dagen som är vikt för måleriet?

Elin sa...

Titti: Jag kan ta någon dag på helgen ibland och möjligtvis någon kväll men med tre små barn och en man som också har intressen (tack och lov!)så är det svårt. På loven (är ju lärare) kan det bli lite mer tid.

Titti Hammarling sa...

Ja, jag förstår.

Hans Westlund sa...

har du gjort tavlan ovanför soffan? mycket fin.

Elin sa...

Hans: Ja, den har jag gjort. Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...