28 januari 2010

Farbror Frost


Favoritkopp med Farbror Frost

Utanför fönstret vräker snön ner och snart ska jag ge mig ut i ovädret för att hämta småtjejerna på dagis. Jag fryser redan och värmer mig med en kopp te med det passande namnet Farbror Frost. Det går inte som jag vill idag. Jag har jag all tid i världen och ändå händer det ingenting. Hela dagen har jag vandrat mellan staffli, dator och kök. Kolla mailen, koka te, försöka måla lite... Det blir varken hackat eller malet. Teet kallnar i koppen, mailen blir inte besvarade och målarfärgen torkar på paletten. Jag gick till och med och lade mig i sängen och drog täcket över huvudet ett tag, men blev störd av en kelsjuk katt som spann i örat på mig. Vissa dagar borde man inte kliva upp överhuvudtaget.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...