23 januari 2010

Dagens arbete

Inte bara måleri i målarrummet


Äntligen har jag ramat in mammas tavlor som jag målade i somras. Jag har haft lister legat på golvet i målarrummet i evigheter men inte kommit mig för att spika fast dem. Det finns så mycket annat kul att göra där inne. Nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och avslutat arbetet. Det känns skönt.

Jag skrev tidigare om att jag tänkte lägga ut bilder på mina tavlor i hemmiljö. Det har jag inte heller hunnit med, men när jag har lämnat tillbaka tavlorna till mamma ska jag försöka komma ihåg att ta en bild. De gör sig så väldigt bra i deras vardagsrum och det blir förhoppningsvis ännu finare nu när de är inramade.

Förutom att rama in mammas tavlor har jag också spänt upp den stora blomtavlan på en kilram. Tidigare satt den på en träskiva som är lite tung att flytta omkring. Nu kan jag lätt bära med mig den så att jag kan kika på den även om jag sitter i tv-soffan. Jag måste ju känna efter om jag tycker om den.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...