5 januari 2010

Att välja ett ord

Del av pågående arbete
I flera dagar har jag tänkt skriva ett inlägg om att välja ett ord för det nya året. Det verkar vara en populär företeelse på flera bloggar jag läser (t ex här, här och här). Tanken är att välja ett (eller flera) ord som sammanfattar det man vill fokusera på under året. Jag började fundera på vilket ord som skulle passa mitt 2010, och insåg direkt att ett ord för ett helt år inte skulle räcka för mig. Så uthållig är jag inte i mina tankar, om några veckor fokuserar jag på något helt annat. Däremot skulle jag kunna tänka mig att välja ett ord för januari. Sedan får vi se om jag väljer något nytt ord för nästa månad, eller om jag har hittat på något helt annat tills dess. Ordet jag har valt för januari är möjligheter. Jag vill fokusera på allt jag kan göra, inte hänga upp mig på saker jag inte kan förändra. Ordet är också den preliminära titeln på tavlan som jag visar en detalj av här ovanför. Den blir förhoppningsvis klar innan månaden är slut.

2 kommentarer:

Hans Westlund sa...

spännande att ha ett månadens ord.. leker med tanken.. vilket skulle mitt vara för januari? Slagg tror jag.. Det är det som det cirkulerat runt iaf..

Tror jag väljer ord så. Efter hur ofta de dyker upp.

Gillar din blogg. Du tänker lite som jag.

Elin sa...

Hans: Kul att du gillar min blogg. Om du tänker som jag så måste ju jag kolla in din blogg också...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...