10 december 2009

Planer för dagen

Del av pågående arbete
Äntligen torsdag, vilket betyder min målardag. Det är bara ett mindre problem. Jag och Sonia fick vår influensaspruta igår och min arm värker. Vi får se om Alvedon hjälper, annars får jag nog tänka om lite. Jag hade tänkt fortsätta på en tavla jag påbörjade förra torsdagen, men i nuläget är det svårt att lyfta armen och det blir svårt att måla vid ett staffli då. Kanske kan jag göra lite återvinningsbilder, då sitter jag ju vid bordet...? Jag vill inte slösa bort värdefull målartid så något hittar jag nog på. En annan uppgift jag har idag är att ringa till en fotograf som ska ta bilder till årets Gästrik konst-katalog och beställa tid för fotografering. Jag måste också bestämma vilken tavla som ska vara med i katalogen, men det är snabbt gjort. Ibland är det bra att inte ha alltför många att välja mellan!

2 kommentarer:

teolinda sa...

Mig frågade distriktsköterskan om jag var högerhänt...och så stack hon i vänster arm. Efter fem dagar var obehaget borta för min del.

Hoppas det går ännu fortare för dig!

Elin sa...

teolinda: Lustigt! Jag frågade sköterskan varför jag var tvungen att ta i höger arm och då berättade hon att det var en man som hade fått sprutan i vänster arm och sedan fått en hjärtinfarkt men trott att värken i armen hade med sprutan att göra... Den regeln gäller tydligen inte överallt. Hursomhelst så gick det över på ett par dagar, så det var ingen fara.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...