20 september 2009

Till Ikea

"Återvinningskonst VIII", 2009, blandteknik, 15x15 cm

Igår var jag till Gävle, Valbo och Sandviken för att handla presenter. Mira fyller år på onsdag och min bror firar sin födelsedag idag. Jag hade tänkt åka till Ikea men gjorde inte det eftersom jag hade så mycket annat jag skulle hinna med. Istället blir det så att jag måste åka en sväng dit idag. Om jag nu kanske, eventuellt, möjligtvis ska ha med återvinningsbilderna på utställningen behöver jag ramar. Många ramar. Tur att Ikea inte ligger så långt bort. Jag har lovat småtjejerna att de ska få följa med. Av någon anledning tycker de att det är fantastiskt roligt att få följa med mig och handla, särskilt till Ikea. Är de miljöskadade tro?

SÅLD!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...