19 september 2009

Jag blir tokig

"Återvinningskonst VII", 2009, blandteknik, 15x15 cm

Jag hade bestämt mig. Jag skrev om det i ett inlägg i morse. Sedan kom min svärmor hit. Hon är intresserad av konst och det är alltid roligt att höra hennes åsikter. Hon tycker att jag självklart ska ha med mina återvinningstavlor på utställningen, så då börjar jag vela. Igen. Suck. Det är tröttsamt att inte kunna bestämma sig. Nu gör jag så här. Jag bestämmer mig för att inte bestämma mig. Vi får se helt enkelt. Surprise!

SÅLD!

3 kommentarer:

Helena sa...

Jaaa, vad bra att du ännu inte bestämt dig om återvinningskonsten. Jag håller fullständigt med din svärmor - det skulle vara roligt om de var med på utställningen!

Sara sa...

Ja håll me! Gillar dem, speciellt när de är inramade!

Elin sa...

Helena och Sara: Jag vågar knappt skriva det men nu blir de nog med. De är i alla fall inramade och klara. Vi får se om något oväntat händer vid hängningen i morgon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...