3 september 2009

Detalj från dagens måleri
Äntligen tid för måleri igen. Det känns som om det var evigheter sedan. Två torsdagar har jag jobbat på skolan istället för att måla så nu börjar det bli bråttom om jag ska hinna färdigt innan utställningen. Jag måste hinna med att måla minst en tavla till och så ska jag skriva någon form av presentation, göra vernissageinbjudan och sist men inte minst rama in alla tavlor. Jag tänker bara göra en mailvariant av vernissagekortet. Tryckta vernissagekort hinner jag inte med den här gången, även om jag skulle vilja. Från början var det inte meningen att det skulle bli någon vernissage. Uställningen, som arrangeras av Konstklubben Oden i Sandviken, skulle först vara på biblioteket men nu verkar det som om den istället ska vara på Galleri Galaxen, ett mindre galleri som drivs av Sandvikens konsthall och då har det blivit lite ändringar. Exakt vilka tider och dagar det ska vara öppet vet jag inte än, men det kommer. En sak vet jag i alla fall och det är att jag inte är ensam utställare. Tillsammans med mig ska Christina Johansson från Hofors visa sina målningar. Jag har aldrig träffat henne men sett hennes tavlor på Gästrik Konst i år. Hon målar i många olika stilar och jag har ingen aning om vad hon ska ha med på den här utställningen. Det ska bli spännande att se hur våra tavlor passar ihop.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Det ska bli spännande att se utställningen!

Elin sa...

Ja, det tycker jag också! Spännande att se hur det blir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...