6 augusti 2009

Balansakt

"Hålla balansen", 2009, akryl på duk, 50x50 cm

Så här kan det kännas ibland när familjecirkusen snurrar som värst här hemma. Det ser lite vingligt ut, men i min fantasi så klarar hon det. Greta däremot har en helt annan åsikt: "Hon kommer att ramla, vet du!"

SÅLD!

7 kommentarer:

Helena sa...

Hej!
Vilken underbar tavla! (Kände genast igen mig - så är mitt liv också.) Och jag är fullständigt övertygad om att hon på tavlan klarar det!

Wenche sa...

Känner så väl igen mig från när jag var ung med småbarn och ett ständig sug efter ha få måla.
Dina bilder är underbara, jag hoppas du inte är bildlärare som jag var.

Elin sa...

Helena: Det känns skönt att det är någon mer som tror på henne (oss?)!

wenche: Jag blir så glad över att du tycker om mina bilder, men samtidigt nyfiken. Varför hoppas du att jag inte är bildlärare? (Jag är inte det - jag är svensklärare men skulle nog gärna ha bild... eller?)

Wenche sa...

Ursäkta mig, jag skulle förklarat bättre. Som bildlärare har du hand ca 300 tonåringar i veckan, inte alla är så arbetsvilliga så du måste använda det mässta av din kreativitet för att hålla i gång dom.
Det är mycket bättre att vara svenska lärare då får du jobba med elevernas kreativitet utan att det ligger så nära dina områden, och du har inte så många elever.
Jag tycker du är duktig och disiplinerad som hinner måla så mycket. När mina barn var små fotograferade jag enbart, det var inte möjligt att få tid till det tankearbete som måste till för att göra bilder.När man har ett heltidsjobb också.

Elin sa...

wenche: Förstår vad du menar. Jag jobbar som tur är inte heltid som lärare. Jag har en dag i veckan som jag ägnar åt måleriet, men ibland är det svårt att få tillräckligt med tyst tid för att tänka (se dagens inlägg).

Ulrika sa...

Vilken fin bild och vilken fin blogg och vad bra du skriver! Här kommer jag nog att titta in med jämna mellanrum framöver!

Elin sa...

Ulrika: Tack för komplimangerna. Du är välkommen tillbaka. Jag brukar ju titta in till dig med jämna mellanrum också.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...