11 augusti 2009

Fler och fler

" Återvinningskonst IV", 2009, blandteknik, 15x15 cm
Vissa dagar känns det tungt att stiga upp på morgonen. All energi och lust att göra något är borta. Då kan det vara bra att tvinga sig själv att tänka annorlunda. Idag hade jag Mira med mig i målarrummet. Det är jätteroligt när hon är med och hon har så mycket roliga idéer om vad hon vill göra, men ibland är det svårt att tänka med en nioåring i närheten. Hon pratar hela tiden (även när hon tror att hon är helt tyst). Istället för att ge efter för irritationen som jag kände kom krypande, släppte jag mina planer på en ny målning och gjorde den lilla bilden här ovanför istället. Jag borde läsa den ofta. Idag är en bra dag... Idag är en bra dag... Idag är en bra dag...
SÅLD!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...