18 juli 2009

Tveksam

Utan titel än så länge. 30x30 cm
Gårdagens arbete i målarrummet resulterade i tre björnar. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den målningen. Det var roligt att måla och jag gillar uppsynen på mittenbjörnen, men jag vet inte om den är färdig (eller ens om den kommer att bli det...) Det här är en sådan bild som jag måste smyga förbi många gånger innan jag vet vad jag tycker. Greta däremot visste precis vad bilden föreställer: "Kanske är det Sonia, Mira och jag...?"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilka söta björnar! Det här var en superfin tavla! Du är så duktig!
Ingela

Elin sa...

Tack! Själv är jag som sagt lite tveksam.

Sara sa...

Den här tycker jag om massor!

Elin sa...

Sara: Vad kul att du gillar den. Jag har hört fler som tycker om just den och jag börjar nog acceptera den nu jag också. Ibland tar det lite tid...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...