9 juni 2009

Välkommen på utställning!

Vernissagekort
På lördag är det dags. Min allra första, alldeles egna utställning. Det känns skrämmande och roligt på samma gång. Allt är färdigt och förberett. Tavlorna är målade, signerade och inramade. Lite oroar jag mig för att tavlorna är för få, samtidigt som jag inte vill att utställningen ska bli plottrig. Dessutom har jag flera som är ganska stora... Det blir nog bra. Och om det inte blir bra, så har jag förhoppningsvis lärt mig något till nästa gång. Den som vill se mina tavlor i verkligheten ska alltså bege sig till Galleri Paletten Konst&Ram i Umeå på lördag. Mellan klockan elva och två bjuder vi på vin, cider och tilltugg. Välkommen!

5 kommentarer:

Ninni sa...

Jag vill bara önska dig lycka till!
Det blir säkert en succé!
Må så gott!

Lina W sa...

Vad roligt, lycka till Elin! =)

förresten, du ville ju se några av mina bilder, och adressen är "liinawe.pixbox.se" =) jag håller på att uppdatera, men det finns lite bilder där nu iaf =)

kram Lina W

Sara sa...

Upptäckte just att du har en flickr! Så himla mycket fint du gjort! Också är det så bra att kunna kika på bara bilderna tillsammans. Överskådligt!

lisa sa...

hoppas det har gått bra! jag ser fram emot utställningen på sandvikens bibliotek i höst.

Elin sa...

Ninni: Tack för lyckönskningar. Din tavla var det fler som fastnade för! En konstnär tyckte det såg ut som en italiensk dam.
Lina W: Kul att du skickade länken. Vilka fantastiska bilder du gör. Jag är imponerad! Jag kommer absolut att titta in igen ( jag har visat både Gun och Lena).
Sara: Visst är det bra med flickr. Det är kul att se alla bredvid varandra.
lisa: Det gick bra. Jag ser också fram emot hösten. Det ska bli kul.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...