5 juni 2009

Vill göra som mamma gör...

Greta framför datorn
Torsdagens målardag blev till vård av sjukt barn istället. Som vanligt höll jag på att säga. Greta är hemma från dagis med svinkoppor. Hon är pigg som en mört och vill inte alls vila. Hon vill göra allt som mamma gör. Jag försökte planera utställningen genom att flytta runt mina små minitavlor i mitt modellbygge. Greta tyckte förstås det såg väldigt spännande ut och senare förklarade hon att hon också ville plantera. Det tog ett tag innan jag förstod att det var planera hon ville göra. Det är lite svårt med orden när man är liten.
Jag fick i alla fall en del gjort under gårdagen. Jag skickade ut vernissagekort (lite sent - jag vet) till vänner och bekanta. Alla som äger en av mina tavlor får också ett kort. Det betyder inte att jag förväntar mig att alla ska slänga sig i bilen och köra till Umeå. Det hoppas jag verkligen inte att någon tror. Det handlar mer om lite information, att berätta vad som händer med måleriet. En påminnelse om att jag finns och att jag fortfarande målar. Det kommer ju en utställning på närmare håll i höst.

8 kommentarer:

Helena sa...

Hej!
Ååå, vad jag önskar att jag kunde sätta mig i bilen och åka upp för att se din utställning. Dessvärre kommer tiden inte att räcka... Himla synd att det är så väldigt långt bort! Men jag ser fram emot utställningen i Sandviken efter sommaren - jag kommer första dagen!

Elin sa...

Det är lite långt bort. Jag håller med. Det hade varit kul om du var där - men jag förstår att du inte kan.

Karolina Danielsson sa...

Tack för inbjudan! Vad kul! Jag är i Bollnäs i helgen - hur snabbt går det till Umeå...måste ta reda på det, risken är väl att det är långt nog ändå, tyvärr. Men skulle gärna! Är du där fler dagar än på själva vernissaget?

Inget nytt på Augusta-fronten härifrån tyvärr, har inte ansträngt mig så mycket på en stund ska jag erkänna, men snart får jag nog för mig att ta nya tag igen.
Ha det gott!/Karolina

Anonym sa...

Tack så jättemycket för inbjudan! Vi kan inte komma på vernissagen, men har faktiskt pratat om att åka med Lotta och Mathias och titta på din utställning. Nu verkar vi inte få ihop det med semester, läger för barnen, midsommar och allt vad det nu är. Vi får se om vi får till det...
Har du tagit med dig alla tavlor, eller har du någon till salu nu?
Ingela

Elin sa...

Hej Ingela! Jag har nog tagit med mig alla tavlor, utom några riktigt gamla (den som Janne har pratat om är inte med).

Anonym sa...

Fina bilder, det skal bli kul att följa dig.Det var så länga sedan jag hade småbarn och huvudet fullt av bilder som vill ut, lycka till.

Wenche sa...

Jag gorde fel och fick inte med namnet, jag har satt upp dig min blogglista

Elin sa...

wenche: Tack för lyckönskningarna och kul att du tittar in.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...