30 december 2008

Sammanfattning av året som gått

Testbild med bokstavsstämplar
Jag läste ett så bra inlägg idag på iHannas blogg. Det handlade om att sammanfatta året som gått. Att se vad man verkligen gjort, fundera över det och planera för det nya året. Vad har jag uppnått i år och vad vill jag uppnå nästa år? Det är så lätt att känna sig misslyckad. Alla idéer som inte blev genomförda, alla tavlor som inte blev färdiga, alla drömmar som flög iväg innan de blev verklighet...
När jag nu ser tillbaka på mina inlägg inser jag att jag faktiskt har gjort en hel del. Jag startade bloggen i mars och har skrivit 57 inlägg under året. Syftet var att komma igång med min kreativitet och det måste jag säga att jag har lyckats med. Visserligen har jag inte gjort mycket annat än att måla men man kan inte hinna allt. Sedan Mars månad har jag i alla fall målat 43 tavlor, i akvarell, olja och akryl, och av dem har jag sålt 20 stycken. Jag har gått en keramikkurs, köpt en drejskiva (som jag inte har provat!), påbörjat ett illustrationsprojekt och haft en "miniutställning". Det är mer än jag någonsin kunnat drömma om för ett år sedan. 2008 har varit ett bra år. Undrar hur 2009 blir?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...