19 november 2008

Att visa upp sig

Lagom till julskyltningen ska jag hänga några av mina tavlor i Handelsbankens skyltfönster i Sandviken. Min svägerska har jobbat där tidigare och undrade om jag var intresserad av att visa upp det jag gjort. Först tvekade jag lite. Det känns lite underligt att visa bilderna på en sådan offentligt plats. Att visa upp dem här på bloggen är en helt annan sak. De som söker sig hit väljer det själv, men ett skyltfönster mitt i stan kan man inte missa... Vem tror jag att jag är? Tänk om folk tycker att jag är urusel! Det var mina första tankar. Sedan tänkte jag om. Vad spelar det för roll om någon tycker att jag är urusel? Ska jag låta det hindra mig från att göra det jag vill? Jag har kul när jag målar och det är huvudsaken. Om någon sedan tycker om tavlorna och vill köpa så är det också kul, men det är inte ett måste. Jag gör det jag mår bra av - sedan får folk tycka vad de vill!

5 kommentarer:

Sara sa...

Klart du ska passa på! Du är ju jätteduktig. Jag kan tänka sådär när jag publicerar något på bloggen "vem tror jag att jag är?" Men sådana tankar får man skuffa bort helt enkelt. De gör ingen glad! Hoppas du får sälja dina alster! Kram

Sara sa...

hej igen! Hur gick det med boken du illustrerade förresten? Hoppas det gick bra. Hur fungerade det med tryckeriet osv? Skulle vara intressant att höra mer om, om du vill berätta.

Elin sa...

Hej Sara!

Det känns helt ok nu när jag har hängt tavlorna. Allt blir lättare när det väl är gjort. Dessutom är det en bra träning inför större utställningar.

Illustrationerna har legat på hyllan ett tag. Hon som har skrivit texten har jagat förlag men inte fått napp. De bilder jag har gjort har hon låtit trycka upp för att ha något att visa för förlagen men hittills har det varit dött - i fredags fick jag dock ett mail om att det kanske händer något. Vi får se!

Anonym sa...

Hej!
Tog en tur på stan i Sandviken och hejdade mig framför ett skyltfönster med sååå coola tavlor. Igenkänningsfaktor fanns, din svägerska Marie har visat din hemsida tidigare och nu fanns det anledning att kika igen. Tycker du målar fantastiska tavlor!

/Maries f.d. kollega Karin

Elin sa...

Hej Karin!

Tack för att du tar dig tid att skriva en kommentar. Det gör mig glad att du tycker om mina tavlor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...