11 augusti 2008

Nytt projekt och jobb

En liten del av ett större projekt
Idag var första dagen på jobbet efter tre års föräldraledighet. Det känns omtumlande och roligt men också lite trist. Jag kommer inte alls att ha lika mycket tid till att måla, eller ens tänka på vad jag ska måla. Min erfarenhet säger mig att min tid nu kommer att gå åt till att planera lektioner, läsa elevarbeten och ha utvecklingssamtal (och mycket, mycket mer förstås). Visserligen ska jag vara ledig en dag i veckan och då ska jag försöka ordna barnvakt ibland så jag kan arbeta med måleriet i stället. Just nu är huvudet fullt av ett nytt projekt som jag inte tänker visa i sin helhet här på bloggen. Jag har blivit ombedd att göra illustrationer till en barnbok, något som är helt nytt för mig men samtidigt väldigt roligt. Förhoppningsvis ska jag hinna göra lite annat också som jag kan redovisa här.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...